Adverteren

Informatie over adverteren bij Almere Nieuws

Wanneer je een grote doelgroep wil bereiken tegen een voordelig tarief zit je bij Almere Nieuws goed: onze website ontvangt maandelijks gemiddeld 140.000 unieke bezoekers: deze bezoekers hebben een leeftijd van 23 tot 60 jaar en zijn woonachtig in Almere 'en omstreken', dus ook bijvoorbeeld Hilversum, Huizen en Lelystad.

Op jaarbasis houdt dit in dat je dus minimaal 1.4 miljoen unieke bezoekers kunt bereiken door te adverteren bij Almere Nieuws!

Via social media hebben wij meer dan 26.000 volgers, deze volgers zijn verspreid over onze kanalen op Twitter, Instagram en Facebook.

De mogelijkheden

Het is mogelijk om op verschillende manieren te adverteren bij Almere Nieuws. Door mee te denken met adverteerders, hebben wij advertentiemethoden bedacht die aansluiten op de wensen van adverteerders. Door de tarieven aantrekkelijk te houden, is adverteren voor zowel kleine als grote ondernemers interessant.

Adverteren via artikelen

De start van je bedrijf, de (kaart)verkoop of bekendheid van je evenement / product onder de aandacht brengen? Dat kan via een artikel op Almere Nieuws waarin je bedrijf, evenement, product of anderzijds wordt gepromoot om vervolgens onder de aandacht te brengen onder de lezers.

Het artikel blijft in principe 'levenslang' online staan, wordt weergeven op onze voorpagina en wordt doorgeplaatst op de Twitter- en Facebookpagina van Almere Nieuws.

Het artikel mag naast een afbeelding en tekst ook links en zelfs YouTube-video's bevatten. Wist je trouwens dat bedrijven ook adverteren om in de spotlight te blijven?

Adverteren via banners

Op verschillende posities op de website van Almere Nieuws is het mogelijk om een banner te plaatsen, zo kun je de aandacht trekken met jouw eigen ontwerp! De banner geeft een gegarandeerd zicht doordat deze banners al direct in beeld zijn zodra een pagina is geladen.

Het is op dit moment mogelijk om te adverteren op de volgende posities:

  • Bovenaan op de voorpagina, banner van 695 pixels breed X 90 pixels hoog;
  • Bovenaan bij alle artikelen, banner van 695 pixels breed X 90 pixels hoog;
  • Bovenaan in de linkerkolom op alle pagina's, banner van 175 pixels breed X 225 pixels hoog;

Unlimited adverteren voor €50,- per maand

Hecht je waarde aan vastigheid en sta je liever het hele jaar door in de spotlight? Dan is het unlimited adverteren wellicht interessant voor je!

Het tarief voor unlimited adverteren bedraagt 50,00 euro per maand en kan worden afgenomen per 12 maanden waarbij je iedere maand een factuur van 50,00 euro ontvangt.

Met het unlimited adverteren kun je gebruik maken van alle drie de banner-posities en kunt deze natuurlijk tussentijds gewoon wijzigen. Wij blijven het unlimited adverteren ontwikkelen, zo hebben wij het streven om in de nabije toekomst meerdere bannerposities aan te bieden - het tarief zal overigens hetzelfde blijven ondanks meerdere functionaliteiten.