Logo
Startpagina

Almere Nieuws - Portal

Denk je er aan om online te adverteren? Dan ben je bij de portal van Almere Nieuws aan het juiste adres! Dankzij het online systeem in combinatie met verschillende mogelijkheden en scherpe tarieven, kiezen veel adverteerders er voor om een grote doelgroep te bereiken.

Je bereikt met een campagne niet alleen de lezers die de website van Almere Nieuws bezoeken, maar ook een grote groep volgers via de social media kanalen als Facebook, Twitter en Instagram.

Kies voor duurzaam adverteren

Doordat Almere Nieuws geen papieren editie heeft, is adverteren bij ons duurzaam en milieuvriendelijk. Ook hebben wij ook nog eens een bereik wat vele malen groter is dan een papieren editie zou kúnnen hebben.

Adverteren op Almere Nieuws houdt eigenlijk in dat men voordelig een grote doelgroep kan bereiken. Er zijn verschillende manieren waarop je bijvoorbeeld je bedrijf, evenement of product onder de aandacht kunt brengen.

Voordelige en scherpe tarieven

Wij hanteren voordelige en scherpe tarieven die voor zowel kleine als grote bedrijven aantrekkelijk zijn. Door de tarieven betaalbaar te houden, is adverteren bij Almere Nieuws interessant voor iedereen.

Daarnaast is adverteren bij Almere Nieuws niet alleen voor bedrijven mogelijk, maar ook voor particulieren.

Waarom adverteren?

Er zijn natuurlijke talloze redenen te bedenken waarom je zou adverteren. De belangrijkste drijfveren voor adverteerders om een campagne op te zetten, hebben wij hieronder op een rij gezet:

  • Je hebt een nieuw bedrijf, biedt een nieuwe dienst aan of organiseert een evenement;
  • Je wilt je naamsbekendheid vergroten;
  • Je wilt laten weten dat je nog meer biedt dan waar men jou of jouw bedrijf van kent;
  • Je hebt een speciale aanbieding of actie;
  • Je wilt een nieuwe doelgroep bereiken;
  • Je wilt laten weten dat je meetelt, door op internet aanwezig te zijn met een advertentie;
  • Je gebruikt een advertentie op Almere Nieuws als ondersteuning van andere reclame-uitingen;
  • Je wilt meer handel en meer verkoop;
  • Je wilt simpelweg de aandacht vestigen op wat-dan-ook.

Eenvoudig en snel online

Door je campagne op te zetten via de portal van Almere Nieuws, kan je campagne eenvoudig en snel van start gaan. De portal is gebruiksvriendelijk en biedt alle functionaliteiten om jouw campagne naar wens te kunnen inrichten.

Nadat je je tegoed hebt opgewaardeerd, kun je een campagne opzetten om vervolgens in te sturen ter beoordeling. Wanneer je campagne is goedgekeurd, kun je jouw campagne direct publiceren.

Is de looptijd van je campagne afgelopen? Dan ontvang je per e-mail een notificatie en kun je er voor kiezen om je campagne opnieuw te publiceren.

Volgers via social media

Social media kanalen

Almere Nieuws heeft verschillende social media kanalen, waaronder de vaste kanalen via Twitter, Facebook, Instagram en Linkedin. Bij elkaar staat het aantal volgers op 39.670.

Daarnaast heeft Almere Nieuws aparte social media kanalen onder de naam BeleefAlmere.nu waar zich 1762 volgers hebben verzameld en daarnaast een aparte Facebookpagina voor P2000-meldingen uit Almere waar zich 8240 volgers hebben verzameld.

Doelgroep van Almere Nieuws

Maandelijks wordt Almere Nieuws bezocht door gemiddeld 140.000 unieke lezers. Dit zijn mannen (circa 40 procent) en vrouwen (circa 60 procent) waarvan het overgrote deel zich in de leeftijdscategorie 24-54 jaar bevindt.

Naast lezers in die leeftijdscategorie, wordt de website ook bekeken door lezers van andere leeftijden.

Leeftijd van doelgroep

Notifications 24 New

Quick Actions finance & reports

User Profile 12 messages

James Jones
Application Developer
Recent Notifications
Another purpose persuade Due in 2 Days
+28%
Would be to people Due in 2 Days
+50%
-27%
The best product Due in 2 Days
+8%

Gebruikersprofiel 12 messages

Gebruiker
Recent Notifications
Another purpose persuade Due in 2 Days
+28%
Would be to people Due in 2 Days
+50%
-27%
The best product Due in 2 Days
+8%