FAQ

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de portal van Almere Nieuws? Kijk eens in de onderstaande lijst met veelgestelde vragen - het kan zijn dat het antwoord op je vraag hier al wordt gegeven!

Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een mailtje via de support.

Veelgestelde vragen over adverteren

Je kunt je betaling online verrichten via IDEAL. Je bestelling (ingekochte artikelen of banners) wordt dan direct op je account bijgeschreven.

Wanneer je per bank de betaling verricht, wordt je bestelling handmatig op je account bijgeschreven zodra wij de betaling hebben geregistreerd.

Wij vragen om banners of artikelen minimaal twee dagen van te voren in te zenden zodat er geen kans bestaat dat een banner of artikel te laat online verschijnt.

Echter is het zo dat een banner of artikel vaak dezelfde dag nog online kan worden geplaatst. Wij kunnen dit niet garanderen, vandaag de minimale termijn van twee dagen.

De portal is voor zowel particulieren als bedrijven.

Nee, achteraf betalen is niet mogelijk.

Omdat wij in het verleden genoodzaakt waren facturen over te dragen aan incassobureaus, hanteren wij nu een vooruitbetaling; dit is om administratieve handelingen te beperken en jou als klant te weerhouden van eventuele onnodige incassokosten.

Via de portal kun je adverteren middels banners en adverteren middels nieuwsartikelen.

Het systeem is zo ontworpen dat je eigenlijk alles kunt invullen, vervolgens dienen wij je advertentie alleen nog maar te controleren en kan je advertentie online!